Fout
  • [showplus] Critical error: Image folder root/images/header specified in the administration back-end does not exist or is inaccessible.

Nieuws

November 2013

November 2013.

Eindelijk weer een verslag uit de werkplaats

We zijn het hele jaar druk geweest met de Light Modified, maar er waren ook veel andere zaken die moesten gebeuren zoals het dagelijkse werk waar we de kost mee moeten verdienen.

Het frame en achteras is allemaal al klaar en gespoten, remmen en pedalen zijn afgewerkt.

Spatborden die door Torben, Hauge en Uli zijn gemaakt in Duitsland, zijn mooi licht en door Kooiker Totaal strak gemaakt en gespoten.

Tank voor methanol is gemaakt van aluminium, gesneden en gezet bij Tosec en in elkaar gelast door Klaas Konterman van Konvi RVS uit Staphorst en is nu bij Kooiker om gespoten en te worden voorzien van full color stickers.

De motor zit in elkaar al zijn er nog wat zaken die wat meer aandacht verdienen vooral de fabriek bovenop om de kleppen te bedienen, hier zitten nog wat zaken die nadere inspectie nodig hebben.

Olie slangen en leidingen zijn gemonteerd voor motorsmering.

We moeten nog een olie tank maken voor olie smering van turbo’s, we gaan deze met aparte pomp en tank smeren om de olie zo schoon mogelijk te houden en geen methanol en andere zaken in de olie voor turbo smering te krijgen.

We gaan komende week verder met zijafscherming van motor, dat is ook een klusje die veel aandacht verdiend omdat we het graag zo slank mogelijk willen houden en we moeten 2 lagen alu plaatwerk als afscherming hebben, binnenzijde 6 mm dik en buitenplaat 2 mm dik en het moet ook nog degelijk bevestigd worden en snel afneembaar zijn.

Turbo’s en adapters zijn ook klaar, onderste turbo met uitlaatadapter is gemonteerd, bovenste turbo’s worden komende week in elkaar gezet en gemonteerd, dan nog de afscherming om turbo’s dit gaan we maken van staal. Deze zal ook worden gespoten in een mooi kleurtje.

We zijn ook begonnen met aansluiten van leidingen voor de datalogger en stroom voor ontsteking.

De methanol pomp is ook veranderd omdat deze bij ons linksom gaat draaien en standaard draaien ze rechtsom.

We zullen proberen om weer regelmatig foto’s te plaatsen op de Facebook pagina van Brothers Toy.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates free. © Stichting Pulling Team Vos